mandag den 8. januar 2018

Classical Baby på Toonix Kids

Gabriella har tidligere nævnt HBO´s fine serie Classical Baby her på bloggen. Her bliver klassisk musik knyttet til små søde film, som er velegnede til børn i vuggestue- og børnehavealderen. Du kan finde en masse afsnit på Youtube.

Hvis du abonnerer på HBO´s streamingtjeneste, kan du nu også finde Classical Baby i deres "børneafdeling" Toonix Kids. Når du har klikket ind på Toonix Kids kan du finde det under "Lille Toonix-serier" eller ved at skrive Classical Baby i søgefeltet.

Her kan du se, hvad Gabriella tidligere har skrevet om Classical Baby:
"Denne gang vil jeg gerne vise jer og alle børnene en rigtig sød lille tegnefilm fra Tv-selskabet HBO's klassiske musikshow Baby Show. Det er fra en række af musiktegnefilm, der i 2006 vandt to Emmy Awards for deres gode film. Der er ikke lavet mange tegnefilm med klassisk musik og dem, der er i dette show, er meget fint udført, med søde historier og dejlige billeder.

Filmen her er om den lille fyr, måske en klovn?, der hjælper en lille baby med at gå sine første skridt - og det skal vise sig, at han virkeligt er kommet på arbejde :-). Musikken er fra Tchaikovsky's ballet Nøddeknækkeren og hedder Rørklokkernes Dans."

Ingen kommentarer:

Send en kommentar